Prirodno podmlađivanje

Eliksire zdravlja i dugovečnosti su tokom vekova istraživali mnogi alhemičari, pa su tako i nastale neke prirodne, lekovite recepture koje su ostale očuvane do današnjih dana. U Neomedu podmlađivanje posmatramo kao umetnost povećanja vitalnosti i poboljšanja zdravlja celokupnog organizma. Savremeno društvo i svet u kome živimo nas izlaže stresu u mnogim oblicima (emocionalnom, fizičkom, biološkom, mentalnom), a sve to povećava našu potrebu za energijom i vitalnošću. Neomedove jedinstvene terapije su dizajnirane da poboljšaju vitalnost, smanje toksično i stresno opterećenje za telo, smanje aktivnost simpatičkog („bori se ili beži“) nervnog sistema, ponovo pokrenu telesne funkcije i podmlade čitav organizam.

PRP tretman – podmlađivanje krvnom plazmom

Jedna od veoma traženih procedura za prirodno podmlađivanje je PRP tretman. Ova terapija koristi osnovna svojstva vaše krvi, krvnu plazmu klijenta, i time se omogućava regeneracija tkiva prirodnim putem i podstiče se bolji protok krvi u koži. Koži se popravlja tonus i elastičnost i podstiče stvaranje novog kolagena. PRP tretman u Neomedu koristimo tako što vašu krv stavimo u aparat koji centrifugom iz krvi odvoji krvnu plazmu bogatu trombocitima od ostalih komponenti. Zatim se vaša krvna plazma obogaćena trombocitima ubrizgava nazad u telo kako bi pomogla kod procesa zarastanja i regeneracije organizma. Ova terapija je potpuno prirodna i bezbedna. Ne postoje poznati neželjeni efekti PRP terapije. Prednosti koje ovaj tretman ima su višestruke. Pomaže kod bolova u zglobovima, ublažava ožiljke od akni i umiruje hormonalne akne.

PRP tretman – podmlađivanje krvnom plazmom

Laserska biorevitalizacija

Laserska biorevitalizacija

Laserska biorevitalizacija je metoda revitalizacije i podmlađivanja tela hijaluronskom kiselinom i laserskom tehnologijom. Hijaluronska kiselina (HA) se nalazi u gotovo svim ćelijama našeg tela. Najviše je ima u koži, hrskavici i drugim vezivnim tkivima, kao i u sinovijalnoj tečnosti (supstanca koja se nalazi u šupljinama zglobova) koja štiti i poboljšava pokretljivost zglobova, ukoliko u njoj ima dovoljno hijaluronske kiseline. HA se ponekad naziva i „hidratantnim sredstvom prirode“, ona privlači i zadržava vodu. Naše tehnike laserske biorevitalizacije koriste najnoviju lasersku tehnologiju za dubinsko otvaranje pora kako bi se omogućio lakši ulazak HA. Hijaluronska kiselina tako bolje pomaže  ćelijama u revitalizaciji, oporavku i proizvodnji kolagena i elastina, kako bi što bolje zadržale vlagu. Ovakav kombinovani tretman ima odličan efekat i u smanjenju bora i podizanju i poboljšanja tonusa kože dajući tako izvanredne rezultate i protiv starenja.         


Terapija lica kiseonikom i vitaminom C

Ovo je fantastičan tretman za lice koji ne samo da posvetljava, popravlja i zateže kožu, već priprema vaše lice za još jedno leto na Kipru.

Sunčevi zraci, toplota i vlaga, i sve druge komponente zajedno, uzimaju svoj danak u zdravlju i izgledu vaše kože. Zbog toga, tretman lica vitaminom C ima tako važnu ulogu za negu kože. Osim što uklanja izumrle ćelije daje koži vlažnost i hidrira je, ovaj tretman obnavlja oštećenja na licu i pomaže u zaštiti kože od budućih oštećenja. U Neomedu koristimo visoku koncentraciju oleinske i linolne kiseline koje podržavaju i podstiču prirodni kolagen kože i time je održavaju zdravom i mladom.

Ako želite svetliju i zdraviju kožu, pomoć kod mrlja i finih bora, ovo je odlična nega lica za vas.

Terapija lica kiseonikom i vitaminom C

Tretman kože mikro Iglicama

Tretman kože mikro Iglicama

Microneedling uključuje bockanje kože sitnim, sterilizovanim iglama, stvarajući male rane koje podstiču vaše telo da proizvodi više kolagena i elastina, kako bi se podstaklo samozalečenje kože. Korišćenje ovog tretmana, takođe, podmlađuje kožu.

Osim što smanjuje fine linije i bore, mikroigla je korisna protiv ožiljaka od akni i drugih ožiljaka; oštećenje od Sunca; opuštene kože; velikih pora; strija; crvenila kože sa izraženim kapilarima (rozacea); i kod postojećih akni.

Microneedling, takođe, poboljšava efikasnost proizvoda koje koristite i iako su rezultati uporedivi sa tretmanima laserskog i hemijskog pilinga, ima manje neželjenih efekata.

Procedura obično traje između 10 i 20 minuta, a preporučuje se 4 do 6 tretmana za postizanje optimalnih rezultata.


1627