Ozonske terapije

Ozon je gas čiji se molekul sastoji od tri nestabilna atoma kiseonika. Više od 90% ovog gasa nalazi se u stratosferi (pojas atmosfere visine otprilike 10 do 50 kilometara) gde on predstavlja zaštitnu barijeru protiv UV zračenja koje generiše Sunce. Ozon je prirodno prisutan u ljudskom telu. Proizveden od belih krvnih zrnaca, telo ga koristi za odbranu od bakterija, virusa i gljivica. Medicinski ozon se široko koristi i smatra se potpuno bezbednom terapijom koja deluje na organizam kako bi ono stimulisalo sopstveni imunitet. Na taj način direktno utiče na patogene (zarazne) viruse, gljivice, bakterije i parazite, pomažući u obnavlanju ravnoteže u našem telu. Dr Lahodni, jedan od napoznatijih evropskih stručnjaka u ovoj oblasti, razvio je ovu višeprimenjivu ozonsku terapiju poznatu i kao „Tenpass“. Terapija ozonom stvara moćnu aktivaciju matičnih ćelija i ubrzava zarastanje unutrašnjih i spoljašnjih rana. Ozon se koristi u lečenju mnogih bolesti koje su se nekada smatrale teškim za lečenje i deluje kao odlična profilaktička (preventivna) mera sa ciljem sprečavanja bolesti.

10 Pass ozonska terapija

Terapija ozonom je dobro proučena medicinska terapija koja se  u Evropi koristi oko 100 godina za lečenje i prevenciju različitih bolesti. Pored utvrđenih metodologija rada, Institut Neomed je usvojio i kombinovao najnovije tehnike uključujući revolucionarni „Multipass“ tretman. Multipass je revolucionarni prvenac primarijusa doktora Lahodnija za lečenje hroničnih stanja sa izvanrednim rezultatima. Prema opsežnim istraživanjima, i primeni u svakodnevnom životu, terapija medicinskim ozonom je bezbedna, netoksična i deluje na sveobuhvatne nivoe organizma, kako bi stimulisala sopstveni imunitet i direktno uništila patogene (zarazne) viruse, gljivice, bakterije i parazite, pomažući u obnavljanju homeostaze (samoregulacionog povrataka organizma u stanje pre nego što je došlo do nekih promena).

 

Multipass ozonska terapija, poznata i kao 10 prolaza (ozon deset prolaza) je najmoćniji modalitet zasnovan na ozonu za lečenje hroničnih stanja koji je danas dostupan. Prema rečima dr Lahodnog, poznato je i da stvara aktivaciju matičnih ćelija koja ubrzava zarastanje unutrašnjih i spoljašnjih rana. Multipass ozon terapija se može koristiti za lečenje mnogih bolesti koje su se ranije smatrale teškim za lečenje i takođe deluje kao odlična profilaktička (preventivna) mera za sprečavanje bolesti.

10 Pass ozonska terapija

L1D 20 Pass ozonska terapija

L1D 20 Pass ozonska terapija

Neomed Institut je prva klinika u Evropi koja pruža najnoviju ozonsku terapiju dr Lahodnija, „L1D 20 Pass“. Uspešno smo u našeoj klinici lečili mnoge pacijente tokom poslednjih nekoliko godina sa 10 Pass ozonskom terapijom. Sada smo veoma srećni što možemo da ponudimo i 20 Pass ozonsku terapiju koja daje još bolje rezultate našim klijentima.


Prema opsežnim istraživanjima i primeni u svakodnevnom životu, terapija medicinskim ozonom je bezbedna, netoksična i deluje na različite nivoe organizma, tako što stimuliše sopstveni imunitet i direktno uništava patogene (zarazne) viruse, gljivice, parazite i bakterije. Na taj način pomaže u obnavljanju homeostaze (samoregulacionog povrataka organizma u stanje pre nego što je došlo do nekih promena). 


L1D 20 Pass sada prevazilazi terapiju ozonom 10 Pass, poznatom i kao terapijom deset prolaza.  „L1D 20 Pass“ trenutno je najmoćniji modalitet (put i način na koji se nešto dešava) zasnovan na ozonu za lečenje hroničnih stanja koji je danas dostupan. Opsežno istraživanje dr Lahodnija o terapiji ozonom višestrukim prolazom pokazalo je da ona može aktivirati sopstvene matične ćelije da se samoizleče i da ubrzava sopstveni mehanizam zarastanja rana u telu.


L1D 20 Pass“ ozonoterapija se može koristiti za lečenje mnogih bolesti koje su se ranije smatrale teškim za lečenje, a može se koristiti i na godišnjem ili šestomesečnom nivou kao preventivna mera za sprečavanje bolesti.

 

20 Pass ozonska terapija može posebno pomoći kod sledećih stanja i oboljenja:

  • Dijabetesa,
  • Autoimunih poremećaja,
  • Artritisa,
  • Kardiovaskularnih bolesti,
  • Hroničnih virusnih, gljivičnih i bakterijskih infekcija,
  • Lajmske bolesti,
  • Sindroma hroničnog umora,
  • Fibromijalgija (sindrom koji karakteriše hronični mišićno – skeletni bol udružen sa zamorom i poremećajem sna, memorije i raspoloženja),
  • Zarastanja rana,
  • Bolesti implantata dojki i drugih stanja.


1654