Postanite gost

Zašto izabrati Neomed Institut?

Zašto izabrati Neomed Institut?

Iako će gosti izabrati paket u trenutku rezervacije, protokoli u okviru tog paketa biće odlučeni tek kada medicinski tim dijagnostikuje šta je vama zaista potrebno. Sve to određuje se nakon prikupljanja vaše istorije bolesti u prijatnom ambijentu i u rezgovoru sa našim medicinskim timom.  Gosti koji stižu imaju početnu procenu praćenu nizom dijagnostike kao što je Zell-Screening, da bi se identifikovali nedostaci minerala i nivoi toksičnosti teških metala na ćelijskom nivou. Takođe, Oberon dijagnostička mašina, koja je potpuno neinvazivna uključena je u ovu procenu. To je sistem nelinearne analize koji osluškuje telo, mereći vibracije pojedinačnih ćelija sve do njihove molekularne strukture. Naš medicinski tim zatim posmatra i procenjuje, jer koliko god svi sa hroničnim bolestima imaju zajedničke simptome, svačije telo je drugačije i njegove potrebe će se, takođe, jako razlikovati.


Posmatranjem i praćenjem napretka gosta, stručni tim će moći da izmeni ili podesi pakete kako bi osigurao da svaki gost dobije optimalnu korist od svog programa rehabilitacije. Ovo nije izbor i mešavina pristupa zdravstvenoj zaštiti gde birate koje tretmane želite da koristite. Naš medicinski tim će biti taj koji će predložiti i preporučiti tretmane i terapije kako biste dobili najbolje rezultate za vaše zdravlje. Naš prioritet je da vam pomognemo da postanete zdravija verzija sebe, i imaćete našu podršku od trenutka kada uputite prvi poziv.


Bilo da se radi o pomoći oko putovanja, rezervacije smeštaja ili pronalaženju najboljeg mesta za organsku hranu, učinićemo sve što je u našoj moći da vaše putovanje i boravak u Neomedu, potpuno oslobodimo svakog stresa.


Za one koji su zabrinuti kada putuju sami, želimo da znate, ako možete da se snađete kod kuće onda možete da se snađete i u Neomedu. Međutim, ako potencijalnim gostima treba pomoć kod kuće, tu podršku treba da povedete sa sobom i na ovo putovanje.


Kako su mnoge naše terapije intravenozne, neki pacijenti su s pravom zabrinuti da nakon duže bolesti njihove vene neće moći da se nose sa daljim infruzijama, što znači da mogu da  propuste vitalne terapije.


Još jednom, molimo vas da ne brinete. U Neomedu imamo veoma iskusne medicinske sestre, od kojih su mnoge radile u Urgentnim centrima. Kada imaju poteškoća da lociraju venu, uvek se može ugraditi PICC linija (medicinski uređaj koji se stavlja u venu kako bi se omogućio pristup krvotoku).


Isto tako, svi gosti sa alergijama, pa čak i fobijama, o raznim tretmanima naići će na saosećanje i razumevanje našeg tima koji će za njih pronaći najbolje moguće alternative.


Neomed je medicinski centar za negu i podršku zdravlju, ali je važno znati da su naši programi rehabilitacije težak posao. Dijete se moraju poštovati i pred nama su teški dani, ali mi ćemo u svakom trenutku biti uz vas. Podržavaćemo vas na svakom koraku na putu ka ozdravljenju i zdravom načinu života. Za one kojima je potrebna dodatna pomoć, možemo ponuditi i stručnu psihološku podršku.


Istina je da mi u Neomedu nemamo čarobni štapić da njime zamahnemo i ne možemo da vas izlečimo od neizlečive hronične bolesti, ali imamo znanje, iskustvo i mogućnosti da vam pomognemo da se izlečite. Čak i kada je vaš program završen, lečenje se nastavlja. Kada gosti napuste Neomed, oni sa sobom ponesu kompletan rehabilitacioni protokol sa preporukama i savetima kako da primene taj protokol.


Svi zaposleni u Neomedu su ponosni na posao koji rade, na pomoć koju pružaju i rezultate koje postižu. Mi uvažavamo razlike u životima svakog pojedinačnog gosta, i to je još jedan od razloga zašto klijenti biraju nas.

 Vaš vodič korak po korak 

U Institutu Neomed se radujemo što ćemo postati deo vašeg procesa lečenja, ali znamo koliko putovanje u stranu zemlju može biti zastrašujuće. Zbog toga imate besplatne konsultacije putem video poziva sa našom direktorkom, kako bismo vam pomogli da odlučite da li je Neomed pravo mesto za tebe.

Ako posle besplatnih konsultacija odlučite da nas posetite, mi onda rezervišemo mesto za vas uz depozit koji tada plaćate. Neophodne medicinske formulare treba popuniti zajedno sa svim krvnim testovima koje savetuje naš medicinski tim. Rezultate ćete nam poslati pre nego što stignete.

Naš tim će vam obezbediti listu smeštaja i neke opcije transfera kako bismo vaše vreme u Neomedu učinili prijatnim, a vas oslobodili svakog stresa. Sve što vam treba, potrudićemo se da sredimo.

 


 

Bilo da posećujete Kipar turistički ili poslovno, viza će vam možda biti potrebna u zavisnosti od zemlje iz koje dolazite ili svrhe vaše posete. Kliknite na link za informacije o viznim uslovima za ulazak na Kipar https://www.cyprusvisa.eu/

  • Pasoš,
  • Kupaći kostim,
  • Korektivne naočare ili kontaktna sočiva ako je potrebno,
  • Donje rublje,
  • Dnevnu odeću za vaš dolazak i odlazak,
  • Udobnu odeću za boravak u klinici,
  • Cipele za vežbanje ili šetnju,
  • Odeću za spavanje,
  • Novac (euro) ili kreditne kartice za slučajne troškove ili troškove prodavnice i
  • Prepisani lekovi i dodaci ishrani koje trenutno koristite, dovoljni za vreme vašeg boravka. (Treba da budu spakovani u originalnim kutijama.)

Javite se za više detalja1439