Zdrav način života za zaposlene

Ubrzan način života savremenog čoveka u velikoj meri može narušiti kvalitet njegovog emocionalnog i fizičkog blagostanja. Česta putovanja poslovnog čoveka i duga odsustva od kuće, mogu da naruše njegov san i poremete navike u ishrani koje posle određenog vremena mogu imati veliki negativan uticaj na njegovo zdravlje. Stres, koji je postao sastavni deo skoro svakog zaposlenog čoveka, takođe narušava emocionalno i psihofizičko zdravlje organizma.


Zašto treba da investiramo u svoje zdravlje? 

Mnogi ljudi na rukovodećim položajima smatraju da su previše zauzeti da bi uopšte i razmišljali o svom zdravlju. Međutim, vaše zdravlje je vaša najveća imovina i zato treba da bude najvažnija oblast vašeg života u koju treba da ulažete. Vaš celokupni život, (privatni, porodični i poslovni) zavisi od vašeg individualnog zdravstvenog stanja.

 

Naš tim u Neomedu prilagođava programe za preventivnu zaštitu, poboljšanje zdravlja i zdravog načina života, vašim individualnim potrebama. Prvo što radimo je da vam pošaljemo obrazac za medicinsku procenu putem e-pošte. Zatim, kada nam vratite popunjen obrazac, naš medicinski tim pregleda istoriju vašeg stanja, a potom zakazujemo besplatan video ili telefonski razgovor zbog daljih konsultacija. Tada razgovaramo o programu koji smo za vas pripremili i kako ga možemo najbolje prilagoditi vašim individualnim potrebama i trenutnom zdravstvenom stanju.

 

Kada stignete u našu kliniku, mi ćemo tada, takođe, izvršiti detaljnu medicinsku procenu i, u saradnji sa vama, dodatno prilagoditi naš program kako bismo eventualno rešili sve dodatno što budemo konstatovali. Smatramo da naš, ovako fleksibilan, pristup osigurava da dobijete upravo sve ono što je vašem organizmu potrebno.

 

Prilagođavanje našeg Ekecutive Wellness programa vašim potrebama

  • Naš prvi korak je da vam pošaljemo obrazac za medicinsku procenu putem e-pošte.
  • Kada ovo vratite i naš tim bude imao priliku da pregleda vašu istoriju, pozvaćemo vas na besplatne video ili telefonske konsultacije kako bismo razgovarali o našem izvršnom programu i kako to možemo najbolje prilagoditi vašim individualnim potrebama i trenutnom zdravstvenom stanju.
  • Kada stignete u našu kliniku, mi ćemo takođe izvršiti našu detaljnu medicinsku procenu i dodatno prilagoditi naš program za rešavanje svih dodatnih problema koje otkrijemo. Naš fleksibilan pristup osigurava da dobijete upravo ono što je vašem telu potrebno.

Pozivamo i međunarodne goste i rukovodioce sa sedištem ovde na Kipru da učestvuju u našem programu. Takođe smo srećni što možemo da obezbedimo naš Ekecutive Vellness program direktno pojedincima ili preduzećima koja to žele da organizuju u ime svojih zaposlenih. Molimo kontaktirajte da saznate više.

 
Zdrav način života za zaposlene

Ako želite da saznate više o Zdrav način života za zaposlene, popunite formular ispod.
587